What's Happening?

Week of December 12-16

12/12/2016

FIELD TRIP TO SKATE GALAXY for 4th -6th on Wednesday Decemember 14th 10:00-2:00pm

Field Trip for K - 3rd Thursday, December 15th Party Playground 9am-11am.

2016 Mid-Term Exam Bell Schedule

Combined A/B Day Schedule for Monday, December 12

1A                                                        8:00 – 8:50                                                      50 minutes

2A                                                        8:55 – 9:45                                                      50 minutes

3A                                                        9:50 – 10:35                                                    45 minutes

4A                                                        10:40 – 11:25                                                   45 minutes

**Combined Lunch Shift                     11:30 – 12:00                                                    30 minutes

1B                                                        12:05 – 12:50                                                  45 minutes

2B                                                        12:55 – 1:35                                                    40 minutes

3B                                                        1:40 – 2:20                                                      40 minutes

4B                                                        2:25 – 3:05                                                      40 minutes

 

Time

Tuesday

 (12/13)

Wednesday (12/14)

Thursday

 (12/15)

Friday

 (12/16)

8:00 – 9:30

1A

2A

3A

4A

9:35 – 9:55

Break

Break

Break

Break

10:00 – 11:30

1B

2B

3B

4B

 

 


Athletics
Elementary Events
High School Events
Middle School Events